חלום של מעבר דירה

הפקת מעבר דירה היא סיוט עבור רוב האנשים.
שנים של הפקת מעברי דירות לאלפי לקוחות, לימדו אותי להפוך סיוט…לחלום.
לדאוג למעבר דירה קל ונח. אז איך עושים את זה? פשוט… עושים. מתכננים מראש, בודקים, מתאמים, מקפידים על פרטים קטנים ונותנים מרווח לתקלות לא צפויות.
ראשית, הכינו רשימה של כל מה שעליכם לארגן לתאם ולסדר עד ובתוך המעבר:
אריזה מקצועית, מוביל, פריקה וסדור מקצועיים, ניקיון, התקנות קטנות וגדולות, אנשי מקצוע שצריכים לחבר טלוויזיות, כבלים, אינטרנט, טלפונים וכך הלאה. כשתהיה לכם רשימה, חלקו בינכם את המטלות או סדרו אותן על פי סדר חשיבות. בכל מקרה אל תחכו לרגע האחרון לבחירת אנשי מקצוע ותאום. כל בעל מקצוע שרוצה לתת לכם שרות, חייב לבוא ולראות בעיניו, אין על זה פשרה. לעולם אל תעבדו אם נותן שרות שמתמחר עבודה בשיחת טלפון או מייל. מצד שני תנו לו את כל המידע  ובמדויק.
יום לפני ההובלה שמרו חניה. תלו שלט קטן לדיירים החדשים עם התנצלות על רעש או לכלוך לא צפויים. וודאו מול הרשות המקומית על זמן פינוי אשפה. הוצאת ארגזים/חומרי אריזה, רהיט מיותר או שקיות עם חפצים מיותרים לרחוב עשויה לגרור קנסות.
אם אתם יכולים עדיף לקבוע את מועד ההובלה לתאריכים שאינם נושקים לסוף/תחילת חודש.
עשו כל שביכולתכם להכין הכל מראש. עדיף להיכנס לדירה אחרי שכל בעלי המקצוע כבר סיימו את עבודתם והבית עבר ניקיון.
ודאו שיש מקום בבית החדש הן בארונות והן לכל רהיט. מדדו הכל מטר כנגד מטר. מאד מצער לגלות בזמן אמת שהשידה האהובה עליכם אינה נכנסת בדיוק לנישה שהכנתם לה. החלטתם לארוז לבד? בסדר גמור.
התחילו לפחות שבועיים קודם, שלא ייווצר לחץ ברגע האחרון.

איך אורזים?

בקשו מהמוביל לספק לכם ארגזים. קטנים ובעלי דופן כפולה לשבירים וספרים וגדולים לכל השאר.
דאגו להכין גם 2-3 חבילות של נייר עיתון חדש לאריזה, דבק, מדבקות סימון וטוש. החליטו על צבע מדבקה שונה לכל חדר ומספר.
יהיה קל להנחות את המובילים בעת פיזור התכולה בבית החדש. התחילו לארוז מהשוליים.
בגדי שאינם בעונה, ספרים (הזדמנות לאבק ספרים ולהיפרד מהסוודרים מהתקופה שהיה פה חורף…) כלי הפסח, כל מה שלא בשימוש יומיומי.
השתמשו בארגזים קטנים לספרים, חשוב שלפועלים של חברת ההובלה יהיה נח.
השתמשו בארגזים איכותיים עם דופן כפולה לכלים השבירים. אם תארזו בארגזים לא טובים, או עשויים מקרטון דקיק, התכולה עשויה להישבר. כדאי לחשוב על איכות הסביבה ולא לצרוך חומרים יקרים כמו פלסטיק בועות (פקפקים). רפדו ארגזים של כלים שבירים במגבת, או בעיתונים ישנים. את הכלים עצמם עטפו בנייר עיתון לבן ונקי. איך עוטפים? כלים פשוטים אפשר לעטוף כמה יחדיו. הנייר העוטף צריך להישאר רפוי על הכלי –בארגז, המרווחים האלה הם ההגנה על הכלי. עדיף לרכז את כל הספלים יחד לארגז אחד או יותר, את כל הצלחות, וכך לגבי גביעי יין, כלי הגשה, וכל השאר. אריזה מסודרת, תקל עליכם את הפריקה. כשאנחנו אורזים אנחנו מוודאים מראש גם לאן כל דבר צריך להיפרק, וכמובן תדירות השימוש. סימון נכון באריזה – יקצר את משך הפריקה. דללו תכולת מקרר מקפיא ומזווה, חודש לפני מעבר הדירה אל תעשו קניות והשתמשו במה שיש. הזדמנות טובה לרענן מלאים. תקנו חדש – בבית החדש.

איך אורזים עם ילדים?

אפשר לשתף את הילדים, לתת להם למלא ארגז עם צעצועים ואפילו במטבח – להצמיד מכסים לקופסאות ולהכניס לארגז.
הם יהיו גאים וירגישו חלק מהתהליך. כדאי גם להכין ביחד איתם תיק עם בגדים וצעצוע אהוב לימי המעבר. כשאתם אורזים את חדר המשחקים, זו הזדמנות למיין ולתת להם להיפרד מצעצוע או שניים שכבר מיותרים. הסבירו להם איך כל מה ששלהם יהיה מסודר יפה בחדרם החדש.
ליום ההובלה והיום שלמחרת הכינו ארגז שיסומן היטב לפריקה מיידית. הכינו בו קומקום קפה/תה, כלי אוכל חד פעמיים או כלים רגילים, כמה פריטים הכרחיים כמו קורנפלקס לארוחת בוקר. כך שתוכלו לארגן ארוחת ערב ובוקר בלי טרחה מיוחדת ובלי להתחיל להפוך בארגזים ולחפש כוס או צלחת או כפית. חפצי ערך כסף ותכשיטים רכזו וקחו איתכם. גם מסמכים חשובים דרכונים ותעודות זהות רכזו יחד וקחו איתכם.
אם יש בבית עציצים, אל תשקו אותם לפחות כמה ימים קודם כדי שיהיו קלים יותר.

אחרי המעבר

קודם כל בשעה טובה! אתם בביתכם החדש.

כמה טיפים להתארגנות לקראת פריקה וסדור, והחשוב בהם הוא- אל תזמינו את כל בעלי המקצוע יחד.
הם יתנו לכם שרות פחות טוב אם ידרכו אחד לשני על הרגליים. כדאי גם שתוכלו לתת תשומת לב לכל אחד ולראות מה הם עושים ותמנעו אכזבות ועגמת נפש.
כשאתם פורקים את תכולת הארגזים, חשוב לקבל החלטה מה הכי חשוב לכם שיהיה מסודר ומשם להתחיל. המטבח הוא החדר שיהיה זקוק להכי הרבה שעות עבודה. כדאי לנסות להחליט מראש על מיקום לכוסות צלחות סירים ומזווה.פרקו כמה שיותר כלים החוצה מהארגזים למשל – את כל הכוסות – ואז סדרו בארון. כשאנחנו פורקים אנחנו פורקים כמה שיותר תכולה החוצה ואז מכניסים הכל בצורה מסודרת לארונות, קל לקבל החלטה כשהכל מונח לפנינו.
רק כשהכל בפנים אפשר להסתכל ולחשוב אם אלה המיקומים הנכונים ואני ממליצה ללקוחות שלי לעזוב את ההחלטה הזו לכמה ימים
ולהתרגל לסדר החדש. רק אחרי כשבוע אם משהו לא נוח, כדאי לחשוב על שינוי המיקום. בחדרי השינה כדאי להתאים את גודל הקיפולים של הבגדים לשטח המדף לניצול מירבי של חלל האפסון. לתוך מגרות כשאנחנו פורקים ומסדרים אנחנו משתדלים להשתמש בגובה המגרה ולהעמיד לבנים, גופיות ותיקים כדי שיראו טוב יותר. פריקה וסדור אחרי מעבר דירה- פרוייקט רציני. אם אתם פורקים ומסדרים לבד, תתמקדו קודם כל בפריקת הארגזים, אחר כך תעסקו גם בהחלטה לסדר סוף סוף את התמונות מטיולים באלבומים…
והנה..עשיתם את זה. הכל מאחוריכם תתחדשו ותהנו.

אריזה

איך להפוך את שלב האריזה לפשוט יותר?

כשנערכים  למעבר דירה, מאד חשוב להערך נכון עם האריזה. לא לחכות לרגע האחרון, להשתמש בארגזים טובים, ובחומרי אריזה מתאימים. את הפעולות האלה בדיוק אנחנו נעשה עבורכם כשנבוא לארוז את תכולת ביתכם. למיין את התכולה, לראות עם הכל נחוץ לכם, לארוז כך ששום דבר לא יינזק ולא יישבר. לארוז כך, שכל חפץ יגיע למקום המיועד לו בביתכם החדש, ושהפריקה והסידור יהיו קלים ונוחים. כשאנחנו באים לארוז את תכולת ביתכם לקראת מעבר דירה, אנחנו נקפיד הקפדה יתרה על כל אלה ועל כל פרט ופרט, כדי שביום ההובלה המוביל יוכל להעמיס את התכולה במהירות ובבטחה. איתנו, לא תפסידו ימי עבודה יקרים, גם לא זמן מזמנכם הפנוי,  החיים יתנהלו כסדרם עד יום לפני ההובלה. האריזה תתבצע (למעט במקרים מיוחדים ולבקשת הלקוח) ביום אחד ולא תצטרכו להעמיס ארגזים ברחבי הבית חודש קודם.
כמו שאמרנו – חלום של מעבר דירה

פריקה וסידור

פריקה וסידור בתום מעבר דירה, היא היהלום שבכתר.

בסיום התהליך אתם נשארים עם בית מוכן למגורים. תתלו תמונות, תוסיפו וילון, תתנו את הטאץ' האישי שלכם למה שיעשה את ביתכם לשלכם, וזהו. זה מאחוריכם.
לאחר ההובלה, מתייצב צוות של דוקטור סדר כדי לפרוק ולסדר את תכולת הארגזים אל תוך הארונות.
הרבה מחשבה מושקעת בכל בית ודירה איך לסדר את התכולה בחדרים השונים.
ארון של פעוט בן שלוש יסודר אחרת מארון של נער, וכך הלאה בסדור המטבח, בסדור הארונות וחדרי הארונות הספריה וכל השאר.
מאד חשוב לנו שהתוצאה תהיה אסטתית ונעימה לעין, אבל הרבה לפני האסתטיקה חשוב שיהיה לך הלקוח נח.
חשוב לנו שיהיה לך נוח, שהשימוש והשמירה על הסדר יהיו קלים ופרקטיים, שתדע איפה כל דבר נמצא בקלות, שהניצול של שטחי האפסון יהיה מיטבי ויתחשב בנתונים של כל בני הבית.
נשמח גם לתת טיפים וללמד, לכוון לפתרונות אפסון וכל הנדרש כדי שמעבר הדירה שלך יהיה
חלום של מעבר דירה.

לוגיסטיקה של מעבר בית

פיקוח תאום והפקה

מעבר דירה זו הפקה לכל דבר. הפקה שדורשת לוגיסטיקה מדויקת ועם היכולת להתגמש ולהתאים עצמה לכל לקוח ולקוח בצורה הטובה ביותר. אנחנו נשמח לארוז ולהכין להובלה, נשמח לדאוג למוביל, ולאנשי מקצוע נוספים שנדרשים לכם, נשמח לשוב למחרת ההובלה, לפרוק את תכולת הארגזים, לסדר ולהכין את ביתכם החדש למגורים בצורה הטובה ביותר. סביב כל אלה נדרשות הרבה פעולות תאום, הרבה אנשי מקצוע שצריכים לעבוד יחד ובזמן קצר מאד ולפחות לפי תפיסת העולם של דוקטור סדר –טעויות יכולות להתרחש, ואנחנו ניקח אחריות אבל..לא לעמוד בזמנים זו לא אופציה בשום צורה ובשום מצב. לשם כך, בתוך סל השרותים שלנו אנחנו יכולים גם לדאוג לכל התאומים הנדרשים סביב המעבר, ולדאוג לכל ההפקה. לאפשר לך הלקוח שלנו ..חלום של מעבר דירה מא' ועד ת'. בתוך הפגישה המקדימה נבדוק איתך למה אתה זקוק ואיך אנחנו יכולים לדאוג ולטפל ולחסוך ממך את כאב הראש.

הבית מסודר

בית זה מקום שחיים בו. מקום מבטחים, בסיס האם של איכות חיינו.
בשנים בהן אני עובדת, אלפי בתים בהם ביקרתי, למדתי שאין כזה דבר שיטת סדר.
למדתי שתחושת סדר, או תחושת בלגן, תחושת עומס, או תחושת שקט כתוצאה מ"הסדר המושלם", הם מושגים מופשטים, מאד אישיים ולגמרי לא אובייקטיביים.
למדתי שאין שיטה שטובה יותר מאחרת.
יש שיטה שעובדת. יש הרבה דרכים לסדר ארון בגדים.
יש הרבה דרכים לסדר את מגרות המטבח והמזווה.
יש הרבה דרכים לסדר את חדר הילדים ואזור המשחקים.
יש הרבה דרכים לסדר את הספריה והניירת והמשרד.
יש רק דרך אחת לסדר שיתאים לכם. הדרך שלכם.
בעיקר למדתי להקשיב עם העיניים ועם הלב לקושי שמציג בפני הלקוח, לצורך שלו למצוא לעצמו את איכות החיים שלו. את שיטת הסדר שתהיה לו טובה, זמינה, נוחה, וקלה לשימור.
כשתפנו אלינו לצורך עבודת סדר בביתכם נשתדל לתת לכם יד ולצאת אתיכם יחד לדרך שתאפשר לכם ליישם בביתכם את הסדר לו אתם זקוקים.

לקראת שיפוץ

בשנים שעברו, הגענו להרבה הרבה בתים ודירות לפני ואחרי שיפוץ. להכין נכס לשיפוץ, לארוז הכל, לעטוף הכל, לסדר כך שלמשפצים יהיה קל לעבוד, זה עניין חשוב מאד. בין אם אתם נשארים בזמן השיפוץ בביתכם ובין אם אתם עוברים לדירה זמנית, במיוחד אם אינכם מפנים את כל התכולה לאפסון ומשאירים את הריהוט בתוך הבית. בפגישה מקדימה, נעבור אתכם על תכולת ביתכם, נחשוב יחד איתכם על הפתרון המיטבי לכל חפץ,  רהיט ומוצר חשמלי, כך שכשנגיע לארוז ולהכין את הבית לשיפוץ נהיה ערוכים ומצוידים בכל הנחוץ לנו. האופן בו תארז התכולה, האופן בו יעטפו הרהיטים ומוצרי החשמל, גופי התאורה והריהוט שמקובע לקיר, כל אלה צריכים להיעטף ולהיארז בצורה הכי קפדנית כדי שלא ינזקו, וכדי שבתום השיפוץ ניתן יהיה לחזור כמה שיותר מהר אל שגרת החיים. קפדנות, יעילות ומחשבה על כל פרט במהלך ההכנה לשיפוץ יתנו ללקוח שלנו שקט נפשי. אריזה ועיטוף קפדניים יבטיחו ללקוח לחזור הביתה בתום השיפוץ ולגלות שהרכוש שלו ממתין שמור היטב.

מעבר לדיור מוגן

אלינה וחיים, זוג יונים, כל כך אוהבים, מחזיקים ידיים ומחייכים. הבית שלהם שופע תמונות שמספרות את ההיסטוריה הארוכה שלהם ביחד, את הילדים שגדלו, את הנכדים שהגיעו. כל כך הרבה זיכרונות הם צברו כאן לאורך השנים. לו  יכלו הקירות לדבר… אחרי 50 שנות זוגיות ו-35 שנים בדירה הנוכחית, הם החליטו לעזוב את הקן. הילדים גדלו, הבית שפעם היה צפוף מאוד הפך ל"גדול מדי" וכמו שאלינה אמרה "גדול מדי זה ריק מדי". השניים החליטו שהם עוברים לדיור מוגן ולאחר שעברו היטב על כל האוצרות שהם צברו במהלך השנים, מיפו וניפו, מסרו הלאה או זרקו, הגיע הרגע לעבור דירה לסביבת מגורים חדשה. אם גם אתם עוברים לדיור מוגן או מסייעים להוריכם בתהליך המעבר, כדאי שתקראו את המדריך הבא. 

הכנה מקדימה – איך נראה הבית החדש

חשוב מאוד לראות את הדירה בדיור המוגן אליה אתם עוברים, כדי להבין את אילוצי החלל ולדעת מה ריאלי להעביר ומה לא. בדקו מה פיזית ייכנס בדירה החדשה, מה גודלה, מה הם תנאי החלל (חלונות, דלתות) שישפיעו על סידור הסלון והרהיטים במרחב, האם הדירה כבר מרוהטת ואם כן – האם יש מקום או צורך בהשלמה של רהיטים או אביזרים משלימים וכמה "גמיש" המקום. כך למשל, אם יש כבר ארון – מה גודלו, עומקו, פתרונות האחסון שהוא מציע והאם ניתן או הכרחי להוסיף ארון נוסף או שידה? האם יש צורך להמיר שטח תליה במידוף או בדיוק ההפך. האם ידרשו פתרונות אחסון חלופיים האם באמת יהיה מקום לכל הדברים שלכם? במידה ולא, ניתן לשקול פתרון אחסון אלטרנטיבי – לשכור מחסן או לאחסן חפצים אצל קרובי משפחה ולהעביר אך ורק את החפצים החשובים ביותר, אלה שבשימוש יומיומי או חפצים בעלי ערך (כספי או סנטימנטלי). ניתן כמובן לבדוק אם בבית הדירות או בית האבות יש מחסנים או מקום ייעודי להפקדת פריטים נוספים. כמו כן, יש לבדוק אילו שירות מציע המקום. כך למשל, בדיור מוגן שמציע גם שירות קולינרי, אין צורך להחזיק מערכות כלים רבות כיוון שאוכלים בחדר אוכל שמספק כלי אוכל.

חלקו את הפריטים

את מה שאינכם מעבירים ולוקחים עמכם, נסו לחלק לבני משפחה או מכרים. פריטים של הילדים או הנכדים שנשארו אצלכם, תוכלו להשיב להם, פריטים שלא רוצים אך בעלי ערך תוכלו למכור – זיכרו שאפילו רהיטים שנראים לכם ישנים יוכלו להיות אוצר למי שמעריך רהיטים ותיקים או יודע לחדש רהיטים ישנים.

לנגישות יש חשיבות

זכרו שאולי בהמשך לא יהיה לכם כוח לטפס כדי להגיע לארונות הגבוהים או להזיז את המגירה המאסיבית שמתחת למיטה, ולכן, חשוב שתרהטו את החלל בהתאם ותמקמו גם את הפריטים החשובים ביותר במקום שיאפשר לכם גישה נוחה. בחרו מגירות שקל לשלוף – למשל, שידות עם ידיות ארגונומיות נוחות, מקמו שידות בגובה שלכם שלא תצטרכו להתכופף, בחרו רהיטים על גלגלים שקל להזיז (אך גלגלים ננעלים כדי למנוע תזוזה מיותרת של הרהיט) וכדומה. ייעוץ מקצועי של תכנון וסידור הדירה המותאם לצרכיכם ולגילכם יאפשר לכם תנועה קלה במרחב ושמירה על סדר לאורך זמן. התארגנות למעבר דירה היא מאתגרת וקשה לכולנו. כשאנחנו מתבגרים מעט(רק מעט) האתגר גדל והוא מנטלי, ריגשי ופיסי. הרבה פרטים קטנים לסנכרן ולארגן הרבה עבודה טכנית ולוגיסטיקה. אנחנו בדוקטור סדר צברנו הרבה מאד ניסיון בעזרה בעת מעבר לדיור מוגן, הכרת הדירות וצורת האיפסון במרכזי דיור מוגן, ובעיקר בעיקר ברגישות ובסבלנות הנדרשים. זכות גדולה לפגוש אתכם, להקשיב לסיפורי ההיסטוריה ולהיות אתכם ברגע כל כך משמעותי.

הפרדת טריטוריה

מעבר דירה אחרי גירושים

רוית חיכתה לנו בחנייה, היא לא היתה בדירה שרכשו היא ובעלה לשעבר מזה מספר חודשים, היא זו שעזבה את הבית, הדירה את עצמה מהעבר והחליטה לפתוח דף חדש עתידי במרחב אחר, רחוק מהזיכרונות. עלינו ביחד לדירה, בלגן תהומי, מסתבר שהאקס הניח בסלון את כל הדברים והחפצים שלה או של שניהם ביחד, החפצים שעברו מבעלות משותפת לבעלותה האישית. היא לא רצתה לגעת בהם, היא השתוקקה לקחת אותם למקום חדש. אבל כמובן שהיה צורך לעבור על הרכוש, לבדוק מה נשאר ומה הולך, מה שלו ומה שלה. תהליך המיון היה קצת כואב, לגעת במכונת הקפה שהוא קנה לה זה קצת כמו לגעת בפצע חשוף, אבל בסופו של דבר היא מצאה את מה שהיא מיצתה מהקשר, את מה שמגיע לה לפי ההסכם ואת מה שהיה שלה מלכתחילה והמשאית יצאה לכיוון ביתה החדש, בדרך לחיים שאחרי. אין ספק שמעבר דירה אחרי גירושים הוא תהליך שיש בו אובדן אבל גם הזדמנות להתחיל מחדש או כמו שרוית אמרה לנו בחיוך ציני "סוף סוף יהיה לי מקום בארון לכל הבגדים שלי". אז מה כדאי להכין מראש וכיצד לעבור דירה בקלות ולארגן את החלל החדש לתקופה שאחרי הגירושים? לפניכם מספר טיפים באדיבות דוקטור סדר, שיסייעו לכם בתהליך הפרדת הדירה ומעבר תכולתה.

הפרדת כוחות, הפרדת חפצים

חשוב מאוד לסקור את תכולת הדירה ולבחון מה תרצו לקחת אתכם לדירה החדשה. כמובן שיש חלוקת רכוש מעוגנת בהסכם המשפטי אך לא תמיד תרצו להביא עמכם גם את מה שמגיע לכם על פי חוק. הכל תלוי בצרכים האישיים שלכם כעת אחרי הגירושים, יתכן שאין לכם צורך בחלק מהחפצים ששימשו אתכם כזוג. אם אתם יכולים, עבדו לפי רשימה. תהליך קצר פחות כואב – השתדלו לקצר את תהליך חלוקת הרכוש לכמה שפחות זמן ולכמה שפחות נקודות חיכוך. עברו חפץ חפץ ושייכו אותו לפי בעליו – שלכם או של הפרטנר לשעבר ולאחר מכן בדקו האם יש לכם מקום או צורך בחפץ במקום החדש. חלקו כעת את המלאי לחפצים למסירה או מכירה וחפצים שעוברים אתכם. אומנם מדובר בסיטואציה רגשית טעונה, אבל כדאי שתחשוב היטב אם שווה להתווכח על חפץ. בכל זאת, חפץ הוא חפץ. השאירו סביבה נעימה לילדים – עברו על כל החפצים וסמנו מה נשאר ומה הולך. אם לדוגמא יש לכם ילדים והם ימשיכו לגור בדירה אחרי עזיבתכם, אפילו באופן חלקי, מומלץ להשאיר עבורם חדר ילדים מסודר ולארוז רק את החפצים האישיים אליהם הם קשורים ברמה היומיומית. להמשיך ליהנות מזיכרון משותף – ניתן למצוא את הדרך ליהנות מזיכרונות משותפים כל אחד בנפרד. כך למשל, לסרוק סריקה דיגיטלית של אלבומי תמונות או לצרוב דיסקים אהובים. מעבר יעיל יותר – בצעו חלוקה קטגוריאלית לפי עולמות תוכן או חדרים בדירה החדשה: מטבח, חדר שינה הורה, חדר שינה ילד, אמבטיה כדי שתהליך הפירוק יהיה מהיר ויעיל ככל האפשר. בריאה מחודשת – לעצב ולמצב את עצמכם מחדש יש שני סוגים של עוברים דירה אחרי גירושים, יש את אלה שמעצבים אתה דירה החדשה בקווי מתאר דומים להפליא לדירה הקודמת בעוד אחרים עושים הכל מחדש. שמרו על המוכר – במידה ועוברים עם ילדים כדאי לדמות עבורם סביבת מחיה דומה לסביבה בה הורגלו כדי שתהליך המעבר יהיה תהליך הסתגלותי קל יותר, הכוונה למיקום הרהיטים בדרך דומה, למשל אם הילד רגיל שהמיטה שלו קרובה לשידה עליה הוא מניח את בקבוק המים לפני השינה מומלץ לחזור על מוטיב זה גם בדירה החדשה. להסתכל על חצי הכוס המלאה – בדקו איך בדירה הזו תוכלו להפוך את הלבד ליתרון: ארון בגדים גדול יותר, חיסכון במקום של שולחן אוכל גדול והקמת משרד ביתי במקומו וכדומה. לחיות בדרך אחרת – אם בדירה הקודמת בהשפעת האקס עיצבתם את הבית בגוונים כהים, סגנון כפרי, רהיטים מאסיביים יתכן שבדירה החדשה תרצו ללכת על קווים מודרניים ועיצוב בהיר ונקי.
עכשיו יש לכם יותר מקום למרחב מחיה אישי. כשאנחנו ב"דוקטור סדר" מלווים זוג בעת מעבר דירה לשתי כתובות נפרדות, אנחנו משתדלים ליעל את האריזה ,להכניס אווירה נעימה והומור, ועם זאת, לשמור על המרחב הפרטי של כל אחד. אם קשה לכם לעבור את התהליך לבד, אתם יכולים לבקש מחבר או חברה טובים שילוו אתכם. בכל מקרה, אנחנו כאן לרשותכם!

מעבר משרדים

הפקה של מעבר משרד היא הפקה מורכבת עוד יותר ממעבר דירה.
ליום עבודה יש ערך כספי רב, והמחשבה על השבתת העבודה למספר ימים לצורך ההתארגנות היא מחשבה שמכניסה ללחץ.
עסק צריך לעבוד כל הזמן. את הלקוחות של כולנו לא צריך לעניין נתון של מעבר דירה.
לשם כך אנחנו פה.
צברנו ניסיון רב בלוגיסטיקה של מעבר משרד. בין אם מדובר במשרד בודד ובין עם מדובר ב1500 מטר מרובע שטח משרדים ובתוספת
מחסנים.
למדנו איך להפיק את מעבר המשרד כך שימי עבודה לא יאבדו, ושצוות העובדים יוסט במינימום האפשרי משגרת העבודה.
אנחנו נדאג לכל הדרוש: ארוז, טיפול במחשבים, תאום הובלה, חלוקה מחודשת לחדרים והקפדה שכל פרט גדול או קטן יגיע בדיוק לחדר החדש במינימום טרחה שלכם.
אתם תמשיכו בשגרת העבודה, תעשו את מה שאתם יודעים לעשות הכי טוב. את המשרד שלכם אנחנו נעביר בקלות וביעילות.